Nå oss på mail!

Vi vill be dig som har frågor att skicka ett mail till oss på: nolhagaparkbad@alingsas.se istället för att ringa. Vi svarar så snabbt vi bara kan!

Under helger och lov är det många som vill bada på Nolhaga Parkbad. Vi tycker det är fantastiskt roligt, men är det många bokningar gör det också att vi inte alltid hinner svara i telefon. Att skicka ett mail till nolhagaparkbad@alingsas.se är det säkraste sättet att nå oss.
Välkommen och tack för ditt överseende!

Nå oss på mail!

Vi vill be dig som har frågor att skicka ett mail till oss på: nolhagaparkbad@alingsas.se istället för att ringa. Vi svarar så snabbt vi bara kan!

Under helger och lov är det många som vill bada på Nolhaga Parkbad. Vi tycker det är fantastiskt roligt, men är det många bokningar gör det också att vi inte alltid hinner svara i telefon. Att skicka ett mail till nolhagaparkbad@alingsas.se är det säkraste sättet att nå oss.
Välkommen och tack för ditt överseende!
keyboard_arrow_up