Uthyrning för privatpersoner

På Nolhaga Parkbad finns det möjlighet att hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger eller varför inte hela Nolhaga Parkbad! Vi kan ta fram olika koncept som passar just er och era behov för exempelvis kick-off, afterwork, friskvård för personal samt relax med konferens.

Vid frågor och bokning kontakta 
Telefon: 0322 – 61 61 86
bokning.nolhagaparkbad@alingsas.se

Uthyrning för privatpersoner

På Nolhaga Parkbad finns det möjlighet att hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger eller varför inte hela Nolhaga Parkbad! Vi kan ta fram olika koncept som passar just er och era behov för exempelvis kick-off, afterwork, friskvård för personal samt relax med konferens.

Vid frågor och bokning kontakta 
Telefon: 0322 – 61 61 86
bokning.nolhagaparkbad@alingsas.se

Meny