Fötter vid vatten

Information till följd av Coronaviruset, Covid-19

Boka ditt besök
Nu tar vi in mindre grupper till upplevelsebadet och motionssim i förbestämda tidpass genom bokning. Upplevelsebad: Bokningsbara dagar är onsdagar, lördagar och söndagar från och med lördagen den 7 november. Motionssim: Bokningsbara dagar är tisdagar och torsdagar från och med tisdagen den 24 november. Relax: Stängd från och med 31 oktober tillsvidare.

Årskort, klipp-kunder och presentkort 
Alla kunder som har giltigt årskort, klipp-kort och presentkort efter den 31 oktober får förlängt med tiden som Nolhaga Parkbad håller stängt. Detta regleras när du som kund kommer till receptionen när anläggningen har öppnats för allmänheten igen. Detta måste göras inom en månad från det att vi öppnar.
Observera att årskort, klippkort och presentkort kan användas till de bokade tiderna men kommer då ej att förlängas!

Simundervisningen
Skolornas simundervisning fortsätter som tidigare. Kommunal och föreningsdriven simskola fortsätter enligt plan, så vida att föreningarna inte anger annat. Alla våra vattenpass ställs in tillsvidare.

Har ni frågor maila till nolhagaparkbad@alingsas.se

Meny

Klicka här, för att läsa information till följd av Coronaviruset, Covid-19!