Vatten rinner ur förgyld kran.

Hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger, instruktörer eller varför inte hela Nolhaga Parkbad!?

På Nolhaga Parkbad finns det möjlighet att hyra attraktiva delar av våra lokaler.
Möjlighet finns att hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger, instruktörer eller varför inte hela Nolhaga Parkbad?! Vi kan ta fram olika koncept som passar just er och era behov för exempelvis kick-off, afterwork, friskvård för personal samt relax med konferens.

För offert kontakta arne.moberg@alingsas.se

Vatten rinner ur förgyld kran.

Hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger, instruktörer eller varför inte hela Nolhaga Parkbad!?

På Nolhaga Parkbad finns det möjlighet att hyra attraktiva delar av våra lokaler.
Möjlighet finns att hyra relaxavdelning, upplevelsebad, bassänger, instruktörer eller varför inte hela Nolhaga Parkbad?! Vi kan ta fram olika koncept som passar just er och era behov för exempelvis kick-off, afterwork, friskvård för personal samt relax med konferens.

För offert kontakta arne.moberg@alingsas.se

Meny