Mamma hjälper funktionshindrad pojke att ta sig ner i bassäng.

Tillgänglighet

Visste du att det finns en parkeringsplats i direkt anslutning till entrén och flera andra vid den närliggande parkeringen för Nolhagaområdet? Entrén är utrustad med en ramp och det är tröskelfritt inne i anläggningen. Toaletter för personer med funktionsvariation och skötbord finns i entrén, i omklädningsrummen, i relaxen och vid kombibassängen.

Vill du bekanta dig med anläggningen i förväg? Kika in i vår tillgänglighetsdatabas.

Ledsagare eller personliga assistenter följer självklart med brukaren in i badet utan att betala avgift. Vi ber dig dock att ta med ett intyg på att du är anställd som ledsagare eller assistent, och visa upp detta i receptionen.

Välkommen till Nolhaga Parkbad!

Mamma hjälper funktionshindrad pojke att ta sig ner i bassäng.

Tillgänglighet

Visste du att det finns en parkeringsplats i direkt anslutning till entrén och flera andra vid den närliggande parkeringen för Nolhagaområdet? Entrén är utrustad med en ramp och det är tröskelfritt inne i anläggningen. Toaletter för personer med funktionsvariation och skötbord finns i entrén, i omklädningsrummen, i relaxen och vid kombibassängen.

Vill du bekanta dig med anläggningen i förväg? Kika in i vår tillgänglighetsdatabas.

Ledsagare eller personliga assistenter följer självklart med brukaren in i badet utan att betala avgift. Vi ber dig dock att ta med ett intyg på att du är anställd som ledsagare eller assistent, och visa upp detta i receptionen.

Välkommen till Nolhaga Parkbad!

Meny